Rólam dióhéjban!

Zsófi vagyok, szabadúszó webdesigner, közgazdász, vegán cukrász, hobbi gasztrofotós és jógaoktató. Miért osztom meg Veled mindezt?

Szeretném ha megismernénk egymást.

Ennek fényében fogok tudni olyan weboldalt készíteni Neked, amely valóban hazzájárul vállalkozásod céljainak eléréséhez és nem utolsó sorban támogatja termékeid, szolgáltatásaid eladását.

Izgatottan várom, hogy együtt dolgozzunk!

Minden weboldalt szívvel-lélekkel készítek, hogy aztán egy hatékony, átlátható és általad is könnyen
kezelhető weboldalt adhassak át, amely segít álmaidat valósággá varázsolni.

Hogy fog kinézni a közös munka?

Nézzük a lépéseket!

Megbízásaim során mindig az alábbi lépések mentén dolgozom. A jól átlátható munkafolyamatok segítenek, hogy a közös munka során gördülékenyen és hatékonyan tudjunk együtt dolgozni.

Milyen programokat használok?

Szoftverek

Igyekszem mindig a legújabb programokkal dolgozni és folyamatosan bővítem a szakmai  tudásomat., hogy naprakész és valóban értékes oldalakat építsek megrendelőim számára. Jelenleg az alábbi szoftvereket használom napi rendszerességgel.

Ti mire vagytok általában kíváncsiak?

GY.I.K.

Összegyűjtöttem az általatok feltett weboldalkészítéssel kapcsolatos leggyakrabban előforduló kérdéseket. Ha neked is van konkrét kérdésed, de a választ nem találod az alábbi listában, küldj e-mailt az info@mindfuldesign.hu címre és én legkésőbb 3 munkanapon belül válaszolok!

Az adott munka nagysága és komplexitása határozza meg, de általánosságban elmondható, hogy az első konzultációt követően, miután megkapok minden adatot és tartalmat a projekt indításához, körülbelül 2-3 hétre van szükségem a weboldal megépítéséhez.

Minden weboldal különböző, így mindig az igényekhez alakított egyedi honlapot készítek, mely árát a kért funkciók és szolgáltatások határozzák meg. 

A honlapkészítés során felmerülő egyéb költségek közé tartozik a domain név (2-5 ezer Ft/év) és a tárhely (10-20 ezer Ft/év) vásárlása. 

Olyan mobilbarát weblapot jelent, amely minden képernyőmérethez illeszkedik. Ma már ez alapvető elvárás. Gondolj csak bele! Te milyen gyakran használod a mobilodat/tabletedet az asztali számítógéppel vagy a laptoppal szemben?

Még szép! Az általam készített weboldalak mellé oktatást is biztosítok, amely során mindent részletesen elmagyarázok, hogy aztán Te is könnyedén tudd az oldaladon szereplő képeket, szövegeket és egyéb elemeket módosítani és szerkeszteni. Amennyiben szeretnéd mindezt rám bízni, természetetesen arra is van lehetőség.

Természetesen! Ha érdekel a webdesign szakma, akkor bátran vágj bele. Garantálom, hogy egy csodálatos és kreatív világba fogsz belecsöppeni! 🙂 Ha valamit azonban az évek során megtanultam az az, hogy ne akarjuk mindent egymagunk csinálni, hiszen az idő pénz, ezért fontos, hogy alaposan végiggondoljuk mibe fektetjük az időnket és az energiánkat.